Adresse

Peer Gynts vei 140
1598 Moss
Tlf: 69 25 09 60

Åpningstider

Mandag - Fredag  kl 0900 - 1600
Torsdag kl 0900 - 2100
Lørdag Stengt

Priser

Alle priser inkluderer moms.
Prisene gjelder også butikken i Moss.

PostHeaderIcon Trygg navigasjon
Kartplottere fra 2.490,-
Å velge seg kartplotter er ikke enkelt. Hvor stor skjerm skal du ha? Hvilket kartsystem er best? Og hvilke muligheter har du for å koble kartplotteren til annet utstyr? Spør oss!
Kartplottere med ekkolodd
Hvilke ti vanligste fallgruver går du i når du skal velge kombinert kartplotter og ekkolodd? Dette vet vi! Les hele rapporten her.
Seatronic holder dine digitale kart oppdatert
Hold de digitale kartene dine ajour. Uansett om du bruker C-MAP, Garmin Bluechart eller Navionics så kan vi hjelpe deg med helt oppdaterte kart.


AIS: Se på kartplotteren hvor de store båtene er!
Koble en AIS til kartplotteren din, så kan du se posisjonen til alle større båter som har en AIS-sender ombord. Nyttig både i alminnelig bruk og i en nødsituasjon.
Ikke glem papirkartene! Papirkart, havnebøker og navigasjonsbøker
Kartplotter erstatter ikke de gode, gamle papirkartene. Seatronic fører oppdaterte havneguider, båtsportkart og kystatlas for både Norge, Sverige og Danmark.
Kompass
Et kompass er fortsatt standardutstyr i enhver båt, til tross for kartplottere, GPS og andre duppeditter. Vi har kompass fra 395 kroner.Digital planlegging og navigasjon
Planlegg turen før du setter deg ved roret, navigér og se hvor du har vært. Vi har programvare som gjør laptopen din om til en kartplotter. Fra 295 kr.
Enkelt med iPad i båten
Har du lyst til å bruke Apple iPad i båten? God idé! Men husk å sette iPaden skikkelig fast. Og beskytt den mot sprut og fukt, slik at den fungerer under hele ferden.
Stort utvalg av kikkerter
En kvalitetskikkert behøver ikke å koste mer enn 395 kroner. Godt utvalg av kikkerter fra kjente produsenter.

Prisene gjelder så langt lageret gjelder, og er inklusive merverdiavgift men eksklusive frakt. Vi tar forbehold om skrivefeil, feil pris, tilgjengelighet og lignende. Kontakt oss gjerne på 69 25 09 60 eller på seatronic@seatronic.no.


Del denne artikkelen!

Leave a Reply

Få nyhetsbrevet vårt
Navn

E-post

Lämna följande fält tomt
Følg oss på Facebook
Følg oss på e-post
Meld deg på vårt nyhetsbrev, og få nyheter direkte i innboksen!

Følg oss på Google+
Følg oss på RSS
rss_image.jpg
Besøk nettbutikken vår