Adresse

Peer Gynts vei 140
1598 Moss
Tlf: 69 25 09 60

Åpningstider

Mandag - Fredag  kl 0900 - 1600
Torsdag kl 0900 - 2100
Lørdag Stengt

Priser

Alle priser inkluderer moms.
Prisene gjelder også butikken i Moss.

PostHeaderIcon Sjøen for alle 2011: Startskuddet for årets båtsesong

Uken 18.-27 mars arrangeres Sjøen for alle 2011. Messen arrangeres i Lillestrøm, og dette er Norges største båt- og båtutstyrsmesse.

– På Sjøen for alle finner man det største utvalget av båtmerker og modeller under ett tak i Norge.  Dette er båtbransjens viktigste utstillingsvindu, med 400 båter og mer enn 200 utstillere. Her treffer du båtforhandlerne, importørene, båtbyggerne og utstyrsleverandørene som gir råd og nyttig informasjon, forteller Merete Rustad, messesjefen for Sjøen for alle.

– Båtene representerer modeller, størrelser og prisnivåer som passer alle.  I tillegg finner man det nyeste innen motorer, utstyr, elektronikk, klær og alt man trenger ved og på sjøen, sier Rustad videre.

Seilerne samles på messen – regattabåter, seiljoller, rekruttering

Nytt i år er seilpaviljongen ”Sjølyst Marina” hvor vi har samlet seilmakere, riggere, Norges Seilforbund og seilforeninger som gir nyttige tips og informasjon om seiling – både turseiling, dags- og havseiling og regattaseiling.  Her vil det være fullt av ulike aktiviteter og foredrag med flere kjente seilprofiler.

Seatronic stiller ut på sjøen for alle, og finner vi noe av interesse deler vi det med deg her på bloggen.

Uken 18.-27 mars arrangeres Sjøen for alle 2011. Messen arrangeres i Lillestrøm, og dette er Norges største båt- og båtutstyrsmesse. Her finner vi 200 utstillere og 400 båter. I tillegg til båter, byr messen på motorer, utstyr, elektronikk, klær og alt annet båtentusiasten trenger når båtsesongen starter.

Del denne artikkelen!

Leave a Reply

Få nyhetsbrevet vårt
Navn

E-post

Lämna följande fält tomt
Følg oss på Facebook
Følg oss på e-post
Meld deg på vårt nyhetsbrev, og få nyheter direkte i innboksen!

Følg oss på Google+
Følg oss på RSS
rss_image.jpg
Besøk nettbutikken vår