Adresse

Peer Gynts vei 140
1598 Moss
Tlf: 69 25 09 60

Åpningstider

Mandag - Fredag  kl 0900 - 1600
Torsdag kl 0900 - 2100
Lørdag Stengt

Priser

Alle priser inkluderer moms.
Prisene gjelder også butikken i Moss.

PostHeaderIcon Seatronic på Sjøen for alle 2012

Det er tid for Sjøen for alle! Norges største båtmesse er blitt et like sikkert vårtegn som snøklokker og krokus. På Norges Varemesse på Lillestrøm står over 200 utstillere klare til å vise deg 350 båter og alt det båtutstyret du kan ønske deg.

Seatronic er en av Norges største leverandører av båtutstyr og deltar selvfølgelig på båtmessa. “Vi er stolte av å være en gjenganger her på Sjøen for alle”, forteller daglig leder Lars Jørgen Kopperud i Seatronic. Sjøen for alle feirer 50-årsjubileum i år, samtidig som Seatronic feirer 30-årsjubileum. I løpet av 30 år har Seatronic bygd opp en betydelig “fanclub”:  “Vi har mange trofaste kunder som stikker innom messestanden vår, noe vi setter stor pris på”, forteller Lars Jørgen. “Kundene våre er trofaste, fordi de vet at de får kvalitetsprodukter, veiledning og hjelp i både gode og dårlige tider. Vi er rett og slett blitt et begrep i båtutstyrsmarkedet, noe publikum setter stor pris på. De vet at vi er her i morgen også”, sier han fornøyd.

Flere nyheter

I år har Seatronic gleden av å vise fram flere nyheter:

Balder er årets store ankervinsjnyhet fra Quick. Vi har tauløsninger som passer for mindre båter — og helt opp til 50 fot. Klikk her for å lese mer om Balder.

Sammenleggbare sykler

Når du ligger til havn i marinaen er det fint å kunne stikke på land og kjøpe en fersk VG og ferske rundstykker hos baker’n. En sammenleggbar sykkel gjør deg mobil på landjorda også!

På Sjøen for alle kan du se avanserte, sammenleggbare sykler på Seatronics messestand. Disse syklene produseres av Swissbike, et merke som garantert er kjent blant sykkelentusiaster.

Swissbike -- i opp- og sammenslåtte versjoner.

Swissbike -- i opp- og sammenslåtte versjoner.

Klikk her for mer informasjon om sammenleggbare sykler.

Batteriladere

Strøm i båt er et område Seatronic har jobbet med i mange år. Vi har lyst til å trekke fram strømaggregatet “EFOY” som også vises fram på Sjøen for alle.

Klikk her for mer informasjon om EFOY brenselceller.

EFOY brenselcelle er en spennende nyhet.

EFOY brenselcelle er en spennende nyhet.

Del denne artikkelen!

Leave a Reply

Få nyhetsbrevet vårt
Navn

E-post

Lämna följande fält tomt
Følg oss på Facebook
Følg oss på e-post
Meld deg på vårt nyhetsbrev, og få nyheter direkte i innboksen!

Følg oss på Google+
Følg oss på RSS
rss_image.jpg
Besøk nettbutikken vår