Adresse

Peer Gynts vei 140
1598 Moss
Tlf: 69 25 09 60

Åpningstider

Mandag - Fredag  kl 0900 - 1600
Torsdag kl 0900 - 2100
Lørdag Stengt

Priser

Alle priser inkluderer moms.
Prisene gjelder også butikken i Moss.

PostHeaderIcon Iskald drikke på en het sommerdag

Solen steker. Du har akkurat kommet frem til ditt favorittankringssted. Fullstendig stillhet. Du hører bare bølgene skvulpe mot båtsiden, fuglekvitter i det fjerne og favorittmusikken fra stereoanlegget i båten.

Det eneste du nå mangler er noe godt å drikke som har ligget på kjøling under reisen. Ikke noe problem. Smart som du er har du sikret deg en passende kjøleboks eller kjøleskap som du monterte inn før ferien startet.

Og for deg som ikke har rukket å være så smart enda: Det er ikke for sent. Butikken bugner av gode løsninger som kan passe til alle type båter og størrelser.

Tenk godt gjennom hva som er ditt behov og begynn letingen.

Skal du montere inn kjøling i båten er det viktig å planlegge litt. Har du plass til å montere inn en kjøleboks? Er det plass til lufting rundt kjøleboksen? Kjøleaggregatet som kjøler ned boksen blir varmt og trenger lufting, ellers vil det fort påvirke selve boksen eller bli for varmt og slutte å fungere.

For deg som ikke har plass til å montere inn en fastmontert kjøleboks eller kjøleskap finnes det gode transportable kjølebokser. De transportable kjøleboksen er ment for dette bruket og holder godt på kulden og kan ikke sammenlignes med de enklere modellene som blir solgt rundt om i billigbutikkene. Å investere i en skikkelig kjøleboks kan spare deg for å kaste mye god mat, og ikke minst irritasjonen det er å få ødelagt god mat som man hadde planlagt å kose seg med i solnedgangen.

Del denne artikkelen!

Leave a Reply

Få nyhetsbrevet vårt
Navn

E-post

Lämna följande fält tomt
Følg oss på Facebook
Følg oss på e-post
Meld deg på vårt nyhetsbrev, og få nyheter direkte i innboksen!

Følg oss på Google+
Følg oss på RSS
rss_image.jpg
Besøk nettbutikken vår