Adresse

Peer Gynts vei 140
1598 Moss
Tlf: 69 25 09 60

Åpningstider

Mandag - Fredag  kl 0900 - 1600
Torsdag kl 0900 - 2100
Lørdag Stengt

Priser

Alle priser inkluderer moms.
Prisene gjelder også butikken i Moss.

PostHeaderIcon iPad-beskyttelse til sjøs

Mange har lyst til å bruke iPad som en kartplotter, men tør ikke fordi enheten er så følsom for fukt. iPad tåler verken vann eller røff behandling spesielt godt: Vann, støt og uvøren bruk kan fort gi iPaden riper i skjermen eller få den til å stoppe helt.

“Surfebrettet” Apple iPad har en stor, lyssterk skjerm med høy oppløsning. Dette gjør den helt suveren når du skal se på sjøkart, internettsider, bilder og alt annet du er interessert i når du er til sjøs.

Seatronic AS kan snart levere en solid beskyttelse som gjør iPad egnet for båtbruk. Det er solgt 90.000 iPader i Norge, og vi er overbevist om at mange har ventet på en løsning som gjør det populære surfebrettet egnet til bruk utendørs, i vær og vind.

SISTE NYTT: Vi har testet iPad-beskyttelsen! Les testen ved å klikke her.

Del denne artikkelen!

4 Responses to “iPad-beskyttelse til sjøs”

 • Mortenk says:

  Kjørte med navida gratis og betal versjonen av navionics sommeren 2010 på ipaden min, erfaringen var at det var bedere enn min garmin 530 når det gjelder oversikt.

  Eneste problemmet var at ipaden ble for varm og slo seg av, en fin ettermiddag over rakkebåene, når jeg trengte den som mest.
  Morten

  • Lars A. Oma says:

   Interessant!
   Men vil ikke varmgang bli et enda større problem med den kommende iPad-beskyttelsen?

 • Rune Dj. says:

  Veldig interessant det med varmgang ja …
  Jeg har benyttet diverse pc-løsninger siden 2002. De siste to årene med vanntett industri-pc (med WiFi og Touch-screen) i cockpit. Det fungerer veldig bra, helt til havet koker og du må bruke rattet og beina heftig for å holde kursen. For ikke å glemme at man i norsk klima innimellom har to lag med votter – da er det rett og slett klønete å pirke med finelektronikken.
  Etter en dag med til dels liten storm tok jeg avgjørelsen – jeg trengte i tillegg radar – så i høst monterte jeg den siste modellen til Raymarine E120 med integrert kamera og kabel til TV’en inne i kabinen. Her bør jeg treffe zoom inn og ut med vottene på! selv i opprørt hav, og regnet kan bare hølje ned – for det gjør det langs kysten.
  Men til 95% av turene i kommende sesonger vil nok iPad’en (ja det ble en til jul) og de andre gadgetsene fungere utmerket.

  Mvh en i IT-bransjen 😉

Leave a Reply

Få nyhetsbrevet vårt
Navn

E-post

Lämna följande fält tomt
Følg oss på Facebook
Følg oss på e-post
Meld deg på vårt nyhetsbrev, og få nyheter direkte i innboksen!

Følg oss på Google+
Følg oss på RSS
rss_image.jpg
Besøk nettbutikken vår