Adresse

Peer Gynts vei 140
1598 Moss
Tlf: 69 25 09 60

Åpningstider

Mandag - Fredag  kl 0900 - 1600
Torsdag kl 0900 - 2100
Lørdag Stengt

Priser

Alle priser inkluderer moms.
Prisene gjelder også butikken i Moss.

PostHeaderIcon Hva bedriver kvinner og barn mens far er “til sjøs”?

Båtmessa Sjøen for alle markedsføres som en messe for hele familien, men vi må nok være såpass ærlige og si at dette først og fremst er en messe for far. Utenfor de tre messehallene henger “barnevognmafiaen” — unger som sover og kvinner som venter stadig mindre tålmodige på sine entusiastiske ektemenn som løper rundt med våte båtdrømmer i blikket.

Men i år har Sjøen for alle virkelig gjort en innsats for å tekkes kvinner og barn. Vi tok en liten pause fra båtene og så litt nærmere på hvordan nærmeste pårørende kan få tiden til å gå mens far er “til sjøs”.

Vi klapper en kråkebolle

Sjøen for alle avholdes på Lillestrøm, flere mil fra saltvann. Men i år kan du oppleve lukta av sjøvann. Innerst i en av messehallene er det plassert et avlangt saltvannsbasseng med utrolig mye forskjellige fisk, krabber, hummer, skjell og andre dyr fra havet. Vi kjenner igjen flyndre, torsk, sei og attpåtil en underbitt steinbit. En diger kongekrabbe kommer plutselig til overflaten og skaper uro og grøss hos ungene som står tettpakket rundt bassenget. Vi voksne humrer verdensvant mens vi elegant skjuler at vi også synes dette var i overkant skummelt.

Mesterkokk Egil Nordeide viser oss havets delikatesser

Rett ved siden av dette flotte saltvannsbassenget har man strategisk plassert et kjøkken. Her holder gourmetkokk Egil Nordeide stand. Og dette er virkelig gøy og lærerikt: Tålmodig trekker Nordeide opp den ene “tingen” etter den andre av “havet”, og både små og store følger ivrig med.

Og etter noen få minutter serverer mesterkokk Nordeide den ferskeste fiskesuppa vi noensinne har smakt.

 

Del denne artikkelen!

Leave a Reply

Få nyhetsbrevet vårt
Navn

E-post

Lämna följande fält tomt
Følg oss på Facebook
Følg oss på e-post
Meld deg på vårt nyhetsbrev, og få nyheter direkte i innboksen!

Følg oss på Google+
Følg oss på RSS
rss_image.jpg
Besøk nettbutikken vår