Adresse

Peer Gynts vei 140
1598 Moss
Tlf: 69 25 09 60

Åpningstider

Mandag - Fredag  kl 0900 - 1600
Torsdag kl 0900 - 2100
Lørdag Stengt

Priser

Alle priser inkluderer moms.
Prisene gjelder også butikken i Moss.

PostHeaderIcon Garmin med autopilot for seilbåt

Trenger du av og til et “ekstra sett med hender” for å ta roret mens du er opptatt med seil, vinsjer, radioer og alt annet ombord? Nå kommer Garmin deg til unnsetning med Garmin GHP 12 – seilbåtpiloten!

Garmin GHP 12 er konstruert for bruk på seilbåter med rattstyring. Ved oppkobling mot Garmin GWS 10 vindsensor (eller andre 3.parts vindsensorer), GPS og nettverksprodukter, vil GHP 12 kunne settes opp til å styre etter vindforhold, kompasskurs, GPS-rute, baute- og jibbe-funksjoner med mer. En innebygg rate-gyro vil opprettholde presise svinger og stabilitet.

http://seatronic.no/autopilot-autopiloter-c-230_57/garmin-autopilot-ghp-p-2881

Veiledende pris for seilbåtpiloten er kr 32.394. Seatronic AS har valgt å kjøre et hyggelig introduksjonstilbud på kr 28.490. Men ikke nok med det: Som et introduksjontilbud presenterer vi en fantastisk pakkeløsning: Vi gir deg  instrumentpakke på kjøpet hvis du kjøper autopiloten Garmin GHP 12 nå. Instrumentpakken består av Garmin GWS 10 vindsensor og Garmin GMI 10 fargedisplay. Garmin GMI 10 med Garmin GWS 10 koster 7990,- (Seatronic pris).  Dette tilsvarer 30% rabatt i introduksjonsperioden! Les mer om den gratis instrumentpakken her.

Ønsker du deg mer informasjon ta kontakt med oss!

Del denne artikkelen!

2 Responses to “Garmin med autopilot for seilbåt”

  • petter johansen says:

    Kan denne autopiloten koples opp mot elektrisk styring som er der fra før. Denne jobber sammen med en Robertson AP 300 autopilot. Det er rett og slett en motor som via kjededrift(sykkelkjede) jobber på rorhydranten(seilbåt)

  • Dag Kaare says:

    Hei
    Sender over spørsmålet ditt til Garmin Norge da vår mann på dette har mailfri i ferien sin – kommuniserer videre ned deg på mailen din.

    Mvh

Leave a Reply

Få nyhetsbrevet vårt
Navn

E-post

Lämna följande fält tomt
Følg oss på Facebook
Følg oss på e-post
Meld deg på vårt nyhetsbrev, og få nyheter direkte i innboksen!

Følg oss på Google+
Følg oss på RSS
rss_image.jpg
Besøk nettbutikken vår