Adresse

Peer Gynts vei 140
1598 Moss
Tlf: 69 25 09 60

Åpningstider

Mandag - Fredag  kl 0900 - 1600
Torsdag kl 0900 - 2100
Lørdag Stengt

Priser

Alle priser inkluderer moms.
Prisene gjelder også butikken i Moss.

PostHeaderIcon For deg som seiler
Raymarine e7 kartplotter
Plotteren har berøringsskjerm og betjeningshjul. Benytt det som passer deg. Sender kartbildet til iPhone og iPad. Testvinner! Se testen her..
Kannad Safe Link R10
Faller man over bord aktiverer man enheten. Da vises det hvor man er på alle kartplottere i nærheten som har AIS. Størrelsen er så liten at du kan ha SafeLink montert på vesten.
Standard Horizon GX 1600E VHF
Meget god VHF med stor bakgrunnsbelyst LCD-skjerm. 25 millimeter høye kanalnumre. Kan tilkobles et ekstra håndsett for fullverdig betjening også fra cockpit.
Kjøp9.995,-

Kjøp 2.980,-

Kjøp 1.895,-


LED lanternepærer
Spar mye strøm ved nattseiling og oppankring på svai: Bytt til LED lanternepærer. Jobben er bare å skifte pærene – enklere kan det ikke bli.

Radarreflektorer
Ta en spesiell titt på de passive reflektorene fra Echomax til å feste i masten. Uten å bruke strøm viser de en uvanlig stor ekkoflate som gjør det lett å se båten på radaren.

Seabrake drivankere
Patenterte drivankre – sjøankre – fra Australia. Der har Australian Yachting Federation også godkjent disse som nødstyring. Husk at et drivanker av denne klassen også stabiliserer betydelig ved tauing.
Kjøp fra 195,-

Kjøpfra 299,-

Kjøpfra 1.695,-
Redningsvester med festekrok
Vi har et godt utvalg i redningsvester for barn og voksne til bruk i seilbåt. Husk også på å sjekke redningsvestene du har før sesongen. Dette emnet skrev vi om på bloggen vår tidligere i år.
Sikkerhetsliner og dekksbånd
Sørg også for at sikkerhetsliner og dekksbånd er på plass før sesongen. Sol og sjø svekker belastningsevnen på denne type produkter. Når skiftet du sist?.

Viking redningsflåter
Kvalitetflåtene fra Viking har detaljene som kan bli livsviktige i ordets rette forstand.

Kjøpfra 695,-

Kjøpfra 199,-

Kjøpfra 15.950,-
“Mann over bord!”
Tenk redning i to trinn: Først utstyr for markering av “over-bord-stedet”, så utstyr til å få mannskapet opp i båten igjen. Seatronic har et bredt utvalg her. Spør oss gjerne til råds.
Seilklær
Aldri har utvalget og kleslageret vårt vært større! Men selv om vi har mye varer klarer vi ikke å ha alle farger og størrelser inne til enhver tid. Spør oss derfor på forhånd dersom du har tenkt å besøke oss og trenger klærne omgående. Vi fører klær fra blant andre XM, Musto og Gill. Komplette dresser fra 1.490,-.
Sebago Marine Squall seilerstøvler
Vanntette og pustende. I produksjonen er det benyttet Thermolite som isolerer og holder foten varm. Sålen er av typen Vibram som gjør støvelen god å gå i. Vi har også den tradisjonelle Hankø Boot’n.
Kjøp

Kjøpfra 1.490,-

Kjøp1.590,-
Plastimo rullesystemer
Kvalitetsprodukter som vi har forhandlet i mange år. Monteres på det eksisterende forstaget du har.
Vinsjer
Vi fører vinsjer fra Seldén, Andersen og Antal. Dersom du klikker på en av de nye seldénvinsjene kan du se en demonstrasjonsvideo som viser hvordan tauet kjøres begge veier.
Winchrite elektrisk oppladbart vinsjhåndtak
Tungt å vinsje? Tenkt på elektrisk vinsj, men er skremt av jobb og pris? Her er løsningen! Vi har selv testet dette produktet og er imponert over styrken og hvor lenge batteriet holder.
Kjøpfra 3.180,-

Kjøpfra 3.195,-

Kjøp7.495,-

Prisene gjelder så langt lageret gjelder, og er inklusive merverdiavgift men eksklusive frakt. Vi tar forbehold om skrivefeil, feil pris, tilgjengelighet og lignende. Kontakt oss gjerne på 69 25 09 60 eller på seatronic@seatronic.no.
Del denne artikkelen!

Leave a Reply

Få nyhetsbrevet vårt
Navn

E-post

Lämna följande fält tomt
Følg oss på Facebook
Følg oss på e-post
Meld deg på vårt nyhetsbrev, og få nyheter direkte i innboksen!

Følg oss på Google+
Følg oss på RSS
rss_image.jpg
Besøk nettbutikken vår